Kedves Látogató!
 
Engedje meg, hogy röviden bemutassuk Önnek cégünk történetét és profilját.
 
Cégünk 1998 júniusában alakult, akkor még csupán kiskereskedelmi vállalkozásként, GER-KER '98 KFT. néven.
Vas, illetve műszaki áruk szakkereskedését tűztük ki célul és Dunaharasztin kezdtük meg működésünket körülbelül kétmillió Ft-os raktárkészlettel és két dolgozóval. Folyamatos növekedés eredménye képpen 2002-ben kialakítottuk nagykereskedelmi részlegünket, melyet követően  a város legforgalmasabb kereskedésévé váltunk. Raktárkészletünk mára már elérte a több tízmilliós nagyságot, dolgozói létszámunk pedig 9 főre emelkedett.
 
Elsősorban a környékbeli gyártók termékeit értékesítjük viszonteladóknak, ezzel segítve a haza termelők helyzetét ill. termékeik megismertetését. Cégünk a legszélesebb skálát nyújtja a vasáru és műszaki cikkek és számos aprócikk kereskedelmében. Legfőbb célunk, hogy vevőinknek minőségi szolgáltatásokat nyújtsunk, ezért különösen odafigyelünk a gyors, szakszerű és pontos kiszolgálásra, legyen szó akár a termékek forgalmazásáról, akár a kapcsolódó szolgáltatások nyújtásáról.
 
Fontos számunkra, hogy vevőink elégedettek legyenek velünk, ezért kialakítottuk árucsere- és telefonos ügyfélszolgálati rendszerünket. Nagyobb megrendelés esetén házhoz is szállítjuk a  megrendelt termékeket - ezzel komplett szolgáltatást nyújtva ügyfeleinknek.
 
... hogy mivel is foglalkozunk:
 
Kötőelemek, Szerszámok, Bádogáru, Létrák, Zárak-vasalatok, Fúrók, Vágó- és csiszolószerszámok, Fóliák, Szigetelő anyagok, Szúnyoghálók, Füstcsövek, Tömlők, Szegek, Huzalok, Kerítésfonatok, Szerszámnyelek, PVC áruk, Bográcsok, Csapok - csaptelepek, Tolókapugörgők, Munkaruházat, Láncok, Betonkeverő, Siroflex csatlakozók, Csirkehálók, Vasáru és még számos aprócikk nagykereskedelme.
 
Rugalmas ügyintézés - Kedvező árak - Személyes kapcsolattartás - Állandó akciók - Házhozszállítás
 
 
Üdvözlettel:
 
FMG-Trade Kft.